DU BEHÖVER:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sedan de blöta och blanda ordentligt. Vänd sedan försiktigt ner blåbär och hallon. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd brödform och grädda i ugnen i ca 30-40 minuter. Ta ut och låt svalna. Går bra att frysa.
Recept inspiration härifrån!
- 2 dl havregrynsmjöl (Havregryn malt till mjöl)
- 1 skopa vaniljproteinpulver
- 0,5 dl kokosmjöl
- 4 msk riven kokos
- 3 msk stevia strö
- 1 tsk bakpulver
- 1 nypa salt
- 2 äggvitor
- 1 dl naturell lätt yoghurt
- 1,5 dl mandelmjölk
- 1,5 dl blåbär och hallon
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sedan de blöta och blanda ordentligt. Vänd sedan försiktigt ner blåbär och hallon. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd brödform och grädda i ugnen i ca 30-40 minuter. Ta ut och låt svalna. Går bra att frysa.
Recept inspiration härifrån!
Kommentarer
Skicka en kommentar