Mjuk kokos & vaniljkaka med blåbär och hallon

DU BEHÖVER:

  • 2 dl havregrynsmjöl (Havregryn malt till mjöl)
  • 1 skopa vaniljproteinpulver
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 4 msk riven kokos
  • 3 msk stevia strö
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 2 äggvitor
  • 1 dl naturell lätt yoghurt
  • 1,5 dl mandelmjölk
  • 1,5 dl blåbär och hallon
GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sedan de blöta och blanda ordentligt. Vänd sedan försiktigt ner blåbär och hallon. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd brödform och grädda i ugnen i ca 30-40 minuter. Ta ut och låt svalna. Går bra att frysa.
Recept inspiration härifrån!

Kommentarer