Proteinbars med jordnötssmör och choklad

DU BEHÖVER:
  • 4 dl Fiberhavregryn
  • 2 dl chokladproteinpulver
  • 1/2 dl hackade mandlar
  • 2 msk riven kokos
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1/2 dl osötad äppelmos
  • 1 msk agavesirap
  • 1/2 dl jordnötssmör
  • 1 dl mandelmjölk
GÖR SÅHÄR:
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Rör ihop alla blöta ingredienser i en separat bunke och häll sedan över de torra och blanda ihop allt ordentligt. Klä en rektangulär form (jag använder mig av en vanlig ugnsform) med plastfolie, gör folien dubbelt så lång åsatt du kan vika den över formen. Lägg i en tjocka smeten i formen och vik över plastfolien och tryck sedan ut smeten till ett jämt lager i botten. Ställ in i kylen gärna över natten men annars minst 3 timmar innan du tar ut och skär upp i portionsbitar. Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller upp till 2-3 månader i frysen.

Receptinspiration från Tasty Health, grym tjej!

Kommentarer