Citron och blåbärskaka, gluten och sockerfri.

Den här citron och blåbärskaka blev så bra! Saftig och riktigt, riktigt god! 
DU BEHÖVER:
  • 4,5 dl mandelmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 citron, skalet och saften
  • 3 msk agave
  • 3 ägg
  • 4 msk kokosolja
  • 2 dl blåbär
  • nypa salt
  • kokos

GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Riv skalet från citronen och lägg i en annan bunke. Skär sedan itu citronen och pressa i saften. Smält kokosolja, häll i med citronen, tillsätt äggen och vispa. Tillsätt sedan de torra ingredienserna och rör om. Vänd tillsist ner blåbären i smeten, vänd om försiktigt. Häll/kladda ner smeten i en bakplåtspappersklädd form och toppa med kokos. Grädda i ugnen i 40-50 minuter. Låt svalna innan du skivar upp. Går alldeles utmärkt att frysa.
Så saftig och god!

Kommentarer