Alltså de här godbitarna! MUMS! Chokladiga och alldeles perfekta!
DU BEHÖVER:
- 400 g svartabönor
- 3 ägg
- 3 msk kokosolja
- 2 msk chiafrön
- 1 dl kakao
- 1 krm salt
- 1 tsk vaniljpulver
- 1 dl steviaströ
- 100 g mörk sockerfri choklad
GÖR SÅHÄR:
Sätt ugnen på 175 grader. "Smöra" och "bröa" en ugnsform (när jag smörar och bröar använder jag mig av kokosolja och kokos). Häll av och skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll bönorna i en matberedare och mixa slätt. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och kör till en jämn smet. Hacka sedan chokladen och smät över vattenbad eller i micron. Häll ner i smeten och mixa sedan snabbt ihop. Häll smeten i formen och grädda sedan i mitten av ugnen i 30-35 grader. Låt svalna innan du skär upp den i önskade bitar.
Extra goda med Barebells hasselnötskräm på toppen!
Kommentarer
Skicka en kommentar